Når du flytter ind

Der kan være mange ting at forholde sig til, hvis du – eller en du kender – skal flytte på plejecenter. Her kan du finde mere information om, hvad du bør vide.

Når du flytter ind på Plejecenter Kastanjehaven

Når du har aftalt at flytte ind, er det vigtigt, at du kontakter personalet, så de ved, at du kommer, og kan tage godt imod dig og dine pårørende. 

Der vil blive afholdt en indflytningssamtale mellem dig, de pårørende og kontaktpersonerne. Samtalen tilstræbes at finde sted på indflytningsdagen eller i hvert fald inden for de første 2 uger.

Det er en stor beslutning at flytte på plejehjem, og vi som personale står gerne til rådighed for at snakke med kommende beboere, pårørende og nuværende beboere om det svære i at skulle flytte på plejehjem.

Beboeren medinddrages for at bevare og vedligeholde deres ressourcer og med respekt for den enkeltes identitet. 

Derfor opfordres der til, at I ved indflytningen, har skrevet en kort livshistorie, hvor vi kan læse, hvor den enkelte er født, hvilket erhverv og interesser der har præget livet. Er der familie og venner, hvad de hedder osv. Gerne også et album med billeder fra livets forløb og altid med angivelse af hvem, der er på billederne og hvor de er taget.

Din nye bolig 

Der er mange minder knyttet til de ting, man har i sit hjem, så inventar til din lejlighed på Kastanjehaven skal udvælges med omhu. Dette forventer vi, at dine pårørende hjælper dig med.

Boligselskabet sørger for alt det praktiske omkring din lejlighed, herunder istandsættelse og udlevering af nøgler. Personalet på Kastanjehaven låser dog gerne op og viser frem.

Lejligheden bliver tilbudt af Myndighedsservice.

Læs mere om